Artikelnr: 101112

MCT Olja EKO 200ml

89 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Denna MCT-olja är avsedd att användas som kosmetika.

Specifikation

Latinskt namn: Prunus amygdalus dulcis
Ingredienser: Ekologisk MCT-olja från kokosolja
Ursprung: Indien
Växtdel: Nöt
Förpackning: Plastflaska

Användning: MCT-olja är lämplig som olja för massage eller hudvård. Den ger smidighet, mjukar upp och skyddar huden, utan att kännas klibbig eftersom den absorberas snabbt. Dessutom är det användbar i egentillverkade produkter som ansiktsolja, läppbalsam, salvor och krämer.
Förvaring: Förvaras mörkt och svalt

Denna MCT-olja är avsedd att användas som kosmetika.

Användning

Inom Hudvård med MCT-olja:

 

  1. Fukt och Mjukhet: MCT-olja absorberas snabbt av huden och tillför intensiv fukt. Applicera den direkt på huden för att uppnå en silkeslen och smidig känsla.
  2. Makeup-borttagning: MCT-olja fungerar som en effektiv och naturlig makeup-borttagare. Den löser upp sminket utan att torka ut huden, vilket ger en skonsam rengöring.
  3. Ansiktsrengöring: Använd MCT-olja som en del av din dagliga ansiktsrengöringsrutin. Den kan lösa upp orenheter och lämna huden fräsch och återfuktad.
  4. Anti-aging Effekter: De antioxidativa egenskaperna i MCT-olja bidrar till att bekämpa fria radikaler och kan minska synligheten av fina linjer och rynkor över tiden.
  5. Mild Mot Känslig Hud: MCT-olja är lätt och mild, vilket gör den perfekt för känslig hud och kan användas för att lugna eksem eller irritation.

 

Inom Hårvård med MCT-olja:

 

  1. Hårolja för Glans: Applicera MCT-olja på håret för att ge det en naturlig glans och en silkeslen känsla. Den lätta formulan gör den till en idealisk hårolja för att hantera frissighet.
  2. Hårbottenmassage för Hälsosam Hårbotten: Massera in MCT-olja i hårbotten för att främja blodcirkulationen och stödja en sund hårbottenmiljö. Det kan även bidra till att minska torrhet och flagning.
  3. Hårinpackning för Näringsrik Återhämtning: Använd MCT-olja som en närande hårinpackning genom att applicera den över håret och låta den verka i en stund innan du tvättar håret. Detta ger extra näring och fukt.
  4. Skydd mot Yttre Påfrestningar: Innan du utsätter ditt hår för solen eller klorerat vatten, applicera MCT-olja för att skapa en skyddande barriär mot skadliga UV-strålar och kemikalier.
  5. Återfuktning för Torra Hårtoppar: MCT-olja kan användas specifikt på torra och kluvna hårtoppar för att ge dem extra återfuktning och förhindra framtida skador.
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.