Artikelnr: 101111

Baobabolja Kallpressad&EKO 200ml

175 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 175 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Upplev baobaboljans fördelar, en naturlig skatt från Afrika som erbjuder fantastiska fördelar för både hud och hår.

Specifikation

Latinskt namn: Adansonia digitata
Ingredienser: Ekologisk kallpressad baobabolja
Ursprung: Senegal
Växtdel: Frö
Förpackning: Plastflaska

Användning: Kallpressad baobabolja, rik på antioxidanter och omättade fettsyror, är en näringsrik olja som återfuktar, lugnar och förbättrar hudens elasticitet samt stärker och ger glans åt håret.

Förvaring: Förvaras mörkt och svalt

Användning

Baobabolja för Hudens Strålning:

 

  1. Fuktboost: Näringsrika fettsyror och vitaminer i baobabolja gör den till en kraftfull fuktgivare. Applicera den direkt på huden för att bibehålla fukt och ge din hud en ungdomlig glöd.
  2. Åldersbekämpande: De antioxidanter som finns i baobabolja hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor. Regelbunden användning främjar en jämn och ungdomlig hudton.
  3. Lugnande Egenskaper: Baobabolja lugnar och återställer, vilket gör den idealisk för känslig hud eller för att lindra irritation från hudproblem som eksem.
  4. Ärrminskning: Applicera baobabolja på ärr och bristningar för att förbättra hudens elasticitet och reducera synligheten av ärrbildning.

 

Baobabolja för Silkeslent Hår:

 

  1. Djupgående Hårinpackning: Ge ditt hår en kärleksfull behandling med baobabolja genom att massera in den i håret och hårbotten. Resultatet? Återfuktat och stärkt hår.
  2. Frisskontroll och Glans: Bekämpa frissighet och ge ditt hår en underbar glans genom att applicera baobabolja på längderna. Upplev silkeslenhet och ökad hanterbarhet.
  3. Fuktgivande Hårbalsam: Förbättra ditt vanliga hårbalsam genom att tillsätta baobabolja. Resultatet blir mjukare och mer strukturerat hår.
  4. Hårbottenmassage: Stimulera hårbotten genom att massera in baobabolja, vilket ökar blodcirkulationen och stöder hälsosam hårväxt.
  5. Skydd mot Värme: Innan du använder värmeverktyg, applicera baobabolja för att skydda ditt hår mot värmeinducerade skador och behålla dess naturliga glans.
Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.