Fri frakt från 500 kr
Snabb leverans
Poäng på alla köp
Land: Sverige

Ångerrätt, retur & reklamation

Vid köp av varor hos oss gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi följer distansköpslagen. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Om en avbeställning görs innan ordern skickats iväg så annulleras denna och eventuell återbetalning sker inom 3 dygn. För att säkerställa att ordern makuleras ta telefonkontakt med oss vardagar mellan 9-12 på telefon 031-238400, vi kan inte garantera att vi ser mail i tid.

Observera att rätten att ångra ett köp utan skäl inte gäller för alla varor. Den gäller ej för varor som har en bruten försegling, ej heller för livsmedel eller kosttillskott då dessa ofta är känsliga varor som snabbt kan försämras vid felaktig hantering/förvaring, vidare så gäller ångerrätten inte heller för varor som beställts in specifikt för en kund, och som normalt inte lagerförs.

Paket som inte hämtas ut hos ombud faller inte inom ramen för ångerrätt och vi förbehåller oss rätten att debitera kunden 200 sek i avgift för nedlagt arbete och fraktavgifter.

Vid utövande av ångerrätten betalar du som kund returfrakten och du ansvarar för varans skick efter det att du tagit emot beställningen, samt under returfrakten. Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till oss. Varan ska skickas väl emballerad, och i fint skick tillsammans med följesedeln där kund meddelar att varan kommer i retur.

Returer ska skickas till företagets adress:
Gröenvägen 11, 43891 Landvetter

Observera att företaget inte hämtar ut paket på ombud

Om du vill ångra eller returnera en eller flera varor så ber vi dig att kontakta vår kundtjänst på info@ravarubutiken.se för vidare information.

Dessa Villkor har fastställts av Råvarubutiken/Natessen AB datum: 2020-05-12