Artikelnr: 101096

Mandelolja Kallpressad&EKO 200ml

130 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 130 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Mandelolja kallpressad

Denna ekologiska, kallpressade mandelolja, extraheras från mandelkärnor och finns i två primära varianter: söt och bitter. Söt mandelolja är den mest använda och säkraste i skönhetsvård för hud och hår, tack vare sin milda doft och mångsidiga fördelar.

Specifikation

Latinskt namn: prunus amygdalus dulcis
Ingredienser: ekologisk kallpressad olja av sötmandel
Ursprung: spanien
Växtdel: nöt
Användning: En vegitabilisk olja som är mild och vårdande och passar passar bra som en basolja i hud och hårvård. Gör din egen massageolja, hårolja eller läppbalsam.
Förvaring: förvaras mörkt & svalt
Förpackning: Plastflaska

Användning

Inom skönhetsvård kan mandelolja kallpressad användas på följande sätt:

 

Fuktgivande: Oljan är rik på fukt och kan vara till hjälp för att återfukta torr hud, vilket resulterar i en mjuk och smidig känsla.

 

Mjukgörande: Oljan är lätt och absorberas lätt, vilket gör den perfekt för att mjukgöra huden utan att lämna en oljig känsla.

 

Passande för känslig hud: På grund av sin mildhet och hypoallergena egenskaper kan söt mandelolja vara passande för personer med känslig hud och kan hjälpa till att minska irritation och rodnad.

 

Inom hårvård kan mandelolja användas på följande sätt:

 

Hårbottenbehandling: Genom att massera mandelolja kallpressad i hårbotten kan den hjälpa till att återfukta och minska torrhet, vilket kan vara fördelaktigt för en sund hårbotten.

 

Hårvård: Använd mandelolja för att ge näring till håret, minska frissighet och ge glans. Den kan användas som en leave-in-behandling eller balsam för att förbättra hårets hanterbarhet.

 

Oljan kan även vara en utmärkt bas för blandningar med eteriska oljor eller andra ingredienser inom hudvård och hårvård för att skapa anpassade produkter.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.