Artikelnr: 101108

Aprikoskärnolja Kallpressad&EKO 200ml

175 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Dyk in i en värld av naturlig skönhet med aprikoskärnolja, ett subtilt elixir som utvinns från aprikoskärnor och som bär med sig en överflöd av näring för både hud och hår.

Specifikation

Latinskt namn: Prunus armeniaca
Ingredienser: Ekologisk kallpressad aprikoskärnolja
Ursprung: Turkiet, Italien
Växtdel: Frö
Förpackning: Plastflaska

Användning: Kallpressad aprikoskärnolja, laddad med E-vitamin och essentiella fettsyror, är en lätt olja som återfuktar huden. Den absorberas snabbt och bidrar till mjukhet och elasticitet.
Förvaring: Förvaras mörkt och svalt

 

Användning

Hudvård Aprikoskärnolja:

 

  1. Lätthet och Fukt: Berika din hud med aprikoskärnolja, en lättsam olja som omedelbart absorberas och lämnar din hud mjuk och fuktig. En delikat omfamning för torr hud.
  2. Egen Naturlig Exfoliering: Skapa en exklusiv exfolierande skrubb genom att kombinera aprikoskärnolja med socker eller havssalt. Genom en mild massage kommer denna mix avlägsna döda hudceller och avslöja en strålande och föryngrad hud.
  3. Antioxidantrik Anti-aging: Aprikoskärnolja, fylld med kraftfulla antioxidanter, blir din allierade i kampen mot ålderstecken. Använd den regelbundet för att främja en ungdomlig och livfull hudton.
  4. Läppbalsam: Dina läppar förtjänar kärlek och näring. Applicera aprikoskärnolja för att mjukgöra och skydda mot torrhet, vilket ger dig ett naturligt läppbalsam för varje tillfälle.

Hårets Skimmer med Aprikoskärnolja:

 

  1. Näring och Silkeslenhet: Omfamna ditt hår med aprikoskärnolja som ett naturligt hårbalsam för att närma och ge ditt hår en silkeslen mjukhet. En subtil touch som inte tynger ner.
  2. Hårbottenmassage för Välmående: Massera in aprikoskärnolja på hårbotten för att inte bara främja en frisk hårväxt utan också för att ge dig en avkopplande stund av välmående.
  3. Skyddande Glans: Före användning av värmeverktyg, applicera aprikoskärnolja för att skydda ditt hår mot värmeinducerade skador och behåll dess naturliga glans.
  4. Lätt Styling med Glans: Använd aprikoskärnolja som en lätt hårolja för att ge ditt hår en naturlig glans och kontrollera frissighet. Upplev en lätthanterlig och glansig frisyr.
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.