Artikelnr: B1836

Närokällan Magnesiumspray 250 ml

399 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 399 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 4 kvar.

Om produkten

Magnesiumspray

 

Magnesium är en av kroppens viktigaste mineraler och behövs för över 300 enzymatiska processer. Miljögifter och konstgjord odling gör att magnesiuminnehållet i växter har minskat drastiskt jämfört med för 100 år sedan. Man räknar med att mellan 50 till 80 procent av alla amerikaner har magnesiumbrist. Inga liknade studier har gjorts i Sverige men det finns all anledning till att tro att vi har en liknande situation här.

 

Närokällan magnesiumspray innehåller en form av magnesium (Magnesiumklorid Hexahydrat) som har överlägsen upptagningsförmåga och som innehåller aktivt syre för dina celler. Magnesiumsprayen sprayas på huden och tas upp transdermalt (genom huden). Detta gör att magnesiumet inte behöver gå genom matsmältningsprocessen för att tas upp.

 

Sprayen har en konsistens som vanligt vatten och lägger sig därför inte som olja på huden utan tas upp direkt. 1 spray ger 22 mg magnesiumhexahydrat, vilket tas upp till närmare 100%. En flaska på 250 ml innehåller ca 1200 spray.

Specifikation
Form:Flytande
Förpackning:250 ml
Rekommenderad daglig dos:30-50 spray per dag. Spraya direkt på kroppen eller spraya först i händerna och applicera på huden.
Information:Undvik kontakt med ögonen, om kontakt sker, skölj noggrant med vatten. Avbryt om hudreaktion inträffar. Endast för extern användning.

Innehåll

 

Ingredients: Water, magnesium chloride hexahydrate.

Användning

Rekommenderad daglig dos: 30-50 spray per dag. Spraya direkt på kroppen eller spraya först i händerna och applicera på huden.

 

Användning:

 

  • Spraya direkt på kroppen eller spraya först i händerna och applicera på huden.
  • Spraya direkt på krampande och stela muskler eller leder efter behov.
  • Används generöst.
Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.