Närokällan Multivitamin Tidsfördröjd 180 tabletter

Artikel nr: B1820
EAN: 7350053314016
320 kr

Meddela mig när produkten är tillbaka i lager.

Produktinformation Tidsfördröjd multivitamintablett i en bas av alfalfa, korn- & vetegräs, persilja, broccoli, med alla viktiga vitaminer och mineraler i…

Produktinformation

Tidsfördröjd multivitamintablett i en bas av alfalfa, korn- & vetegräs, persilja, broccoli, med alla viktiga vitaminer och mineraler i höga och välbalanserade doser. Preparaten i denna tidsfördröja multivitamin är av högsta klass. Den tidsfördröjda utsöndringen innebär att man får en jämn vitamin- och mineraltillförsel under dagen/natten. Mineralerna i denna multivitamin är kelaterade med aminosyror för bästa upptag. En mycket populära vitamintablett!Multivitamin med tidsfördröjd utsöndring innehåller en rejäl dos av de vitaminer och mineraler som kroppen behöver för dess olika funktioner – väl balanserade för bästa effekt. Innehåller även ett flertal spårmineraler.Vitaminerna och mineralerna är av högsta klass och tillverkas i enlighet med GMP (Good Manufacturing Process), en internationell tillverkningsnorm vilket garanterar högsta kvalitet.Tabletterna har tidsfördröjd utsöndring vilket innebär att utsöndringen sker gradvis. Det innebär en jämn balans av vitaminer och mineraler i blodet under en längre tid.Tabletterna är relativt stora, men dragerade och avlånga vilket gör dem lätta att svälja.Mycket prisvärd produkt i förhållande till kvantitet, dos och kvalitet!

Doser: 60
Form: Tabletter
Förpackning: 180 tabletter
Rekommenderad daglig dos: 3 tabletter till mat
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.