Artikelnr: 196901

Hasselnötsmjöl RB EKO 500g

159 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Hasselnötsmjöl – Glutenfritt och Ekologiskt!

 Hasselnötsmjöl består av malda hasselnötter. Det har en fin nötsmak och passar därför perfekt i kakor och efterrätter. Byt gärna ut delar av ditt vanliga mjöl mot hasselnötsmjöl för att få en nötigare smak och ett godare bröd. Du kan också tillsätta det i din smoothie, eller strö det över din müsli. 

 
Specifikation
Innehåll: Mjöl av ekologiska hasselnötter. Raw food-kvalitet: Ja Ekocertifiering: EU-Ekologisk Ursprung: Azerbajan Allergener: kan innehålla spår av macadamianöt, cashew, mandel, paranöt, hasselnöt, pekannöt, pistasch, valnöt, sojaböna, jordnöt, sesam. Vi har ett separat rum i vår produktion där vi hanterar alla dessa allergener, med det sagt så är vi mycket noggranna med att separera produkterna ifrån varandra och producerar så mycket vi kan en vara åt gången.  Näringsinnehåll per 100g Energivärde 2700kJ/650kcal Fett 61g -varav mättat fett 4,5g Kolhydrater 17g -varav sockerarter 4,5g Fiber 10g Protein 15g Salt <0,01g
Användning

Ett glutenfritt alternativ till andra mjöl

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.