Hasselnötsmjöl – Glutenfritt och Ekologiskt!
Hasselnötsmjöl består av malda hasselnötter. Det har en fin nötsmak och passar därför perfekt i kakor och efterrätter. Byt gärna ut delar av ditt vanliga mjöl mot hasselnötsmjöl för att få en nötigare smak och ett godare bröd. Du kan också tillsätta det i din smoothie, eller strö det över din müsli.
Innehåll: Mjöl av ekologiska hasselnötter.
Raw food-kvalitet: Ja
Ekocertifiering: EU-Ekologisk
Ursprung: Azerbajan
Allergener: kan innehålla spår av macadamianöt, cashew, mandel, paranöt,
hasselnöt, pekannöt, pistasch, valnöt, sojaböna, jordnöt, sesam.
Vi har ett separat rum i vår produktion där vi hanterar alla dessa allergener, med det sagt så är vi mycket noggranna med att separera produkterna ifrån varandra och producerar så mycket vi kan en vara åt gången.
Näringsinnehåll per 100g
Energivärde 2700kJ/650kcal
Fett 61g
-varav mättat fett 4,5g
Kolhydrater 17g
-varav sockerarter 4,5g
Fiber 10g
Protein 15g
Salt <0,01g
Ett glutenfritt alternativ till andra mjöl