Artikelnr: 1097x5

Hampaprotein 50% EKO 5kg

1.125 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Vikt 5Kg

 

Kraftfullt och naturligt proteinextrakt (50%) från hampafrön!

 

Hampaplantan är en mycket komplett växt av vilken man kan använda alla delar. Den används i textil och isolering samt givetvis som kosttillskott. Hampan växer mycket snabbt utan gödningsmedel.

 

Vår Hampa odlas i Lettland av sorten FINOLA som lämpar sig för odling i Norra Europa.  Hampa är bland den mest koncentrerade proteinkällan av de vegetabiliska livsmedlen och innehåller dessutom alla essentiella aminosyror! Hampaprotein Innehåller 30 % protein och är fritt från gluten, laktos och animalier.

Specifikation

Ingredienser: proteinpulver 50% från ekologiska hampafrön
Ursprung: Baltikum
Förvaring: svalt och torrt

 

Näringsvärde per 100 g
Energi 1488 kJ/356 kcal
Fett 11,4 g
varav mättat fett 1,31 g
varav fleromättat 8,41 g
Kolhydrater 2,6 g
Fiber 24,1 g
Protein 48,8 g
Salt 0,05 g

Användning

Dosering: 2–4 msk/dag

 

Blanda bara ett par skopor hampaprotein med vatten eller juice för en enkel proteindrink, mixa med färska frukter eller bär till en härlig smoothie, eller strö några skedar över salladen eller på frukostgröten. Vi blandar alltid hampaproteinpulver i våra gröna juicer, och när vi är ovanligt duktiga och tränar så åker det ner någon skopa i återhämtningsdrycken.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.