Artikelnr: 2634x5

Teffmjöl brunt 5kg

695 kr

Bevaka produkt

Om produkten
Ursprung: EU Ingredienser: ekologiskt teffmjöl av bruna teffkorn Bäst före: se etiketten Förvaring: svalt och torrt Återvinning: påsen sorteras som plastNäringsvärde per 100 gEnergi 499 kJ/354 kcal Fett 2,4 g varav mättat fett 0,5 g Kolhydrater 73,8 g varav sockerarter 1,8 g Fiber 8,1 g Protein 13,4 g Salt 12,1 mg
Specifikation
Brunt teffmjöl, känt för sin rika smak och näringsrika profil, är en oumbärlig ingrediens som ger en spännande dimension till dina favoritrecept.Detta mjöl, som utvinns från fröna av teffgräset, är naturligt glutenfritt. Med en rik brun färg och en mild nötig smak, ger brunt teffmjöl en distinkt karaktär till bakverk, bröd, pannkakor och mycket mer.
Användning

I köket kan brunt teffmjöl användas på många sätt. Det ger en luftig konsistens till bakverk och ger en fördjupad smak till bröd och muffins. Dessutom kan det blandas med andra mjölsorter för att skapa glutenfria mjölblandningar som passar perfekt för personer med speciella kostbehov.

Oavsett om du är en hängiven hemmakock eller en erfaren kock, är brunt teffmjöl en mångsidig ingrediens som förtjänar en plats i ditt kök. Utforska dess rika smak och näringsrika fördelar för att skapa enastående matupplevelser som både mättar och glädjer dina sinnen.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.