Artikelnr: 601053

Irländsk Alg Sallads Mix RAW & EKO 40g

79 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Irländsk Alg Soppa Mix flingor

 

AlgAran Ekologisk Irländsk Alg Sallad Mix är en blandning av 5 torkade alger vilka är Irish Wakame, Irish Spirulina, Irish Sweet Kombu, Irish Dulse och Irish Sjögräs. Alla dessa alger finns närvarande i olika mängder beroende på årstiden och säsongens skörd. Det är så lätt att lägga till dessa super näringsrika alger till din kost det är bara att hacka din Irländska Alg Sallad Mix och lägg till din favorit sallad, gryta, soppa eller sås.

 

Algaran är beläget i Malinmore, Glencolmcille, Southwest Donegal på Irlands nordvästra kust.

Alla AlgAran alger är handskördade genom en ekologisk rutin. Algerna skördas med maximal respekt och omsorg för den marina miljön. Skördade alger sköljs på stranden och torkas vid låga temperaturer för att bevara sitt näringsinnehåll på bästa sätt.

 

Vad innebär ekologiskt certifierade algprodukter? Den ekologiska certifieringen kräver att alla producerade alger är fri från föroreningar och genomgår regelbunden laboratorieanalys vilket skall säkerställa att algprodukterna är hälsosamma och säkra att äta.

Specifikation

Ingredienser: Ekologisk Irländsk bandning av algspagetti, sweet kombu, dulse, wakame, spirulina, sjögräs ( Himanthalia elongata, saccharina latissimi, palmaria palmata, alaria esculenta, Ulva lactuca spiralis)
Ursprung: Irland

Kan innehålla små skal och stenar
Skölj noga innan konsumtion

Näringsvärde per 100 g
Energi 320 kcal / 1340 kJ
Fett 1,67 g
Varav mättat 1g
Kolhydrater 11,4 g
Varav sockerarter 2,56g
Protein 13,1 g
Fiber 33,1 g
Salt 3,23 g

 

Användning

Rek dos: max 5g per dag

 

Tillagning: Skall sköljas ordentligt i friskt vatten innan användning.

 

Sjögräs är en ingrediens som ska användas i små kvantiteter, precis som örter.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.