Flexibility EKO 90 kapslar

Artikel nr: 83029
EAN: 851469000922
319 kr

Flexibility

 

Flexibility innehåller huvudsakligen Motha (Cyberus Rotundus). Den innehåller även Ashwagandha, Guduchi och Tulsi. Tillsammans med denna blandning rekommenderar vi Turmeric / Gurkmeja.

 

Organic India har bland de bästa och bäst producerade Ayurvediska örterna på marknaden. De är certifierat ekologiska, GMO-fria och testade för tungmetaller. Både vi och kunder rekommenderar deras produkter starkt.


Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Innehåll per kapsel:
200mg Motha rhizome / Cyperus rotundus
60mg Ashwagandha / Withania somnifera
35mg Guduchi / Tinispora cordifolia
30mg Rama Tulsi / helig basilika/ (Ocimum sanctum
Vegetablisk cellulosa (kapseln)

 

Endast ekologiskt innehåll.

 

Dosering: 1 kapsel, två gånger dagligen. Ta dem med ett glas varmt vatten, mjölk eller den enkla bioboostern rekommenderad nedan:

 

1 eller ½ tsk ekologisk ghee
1 eller ½ glas varm ekologisk mjölk (mandel/soyamjölk är lika bra)
1 krm jaggery eller rörsocker

 

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Produkten ska inte heller användas som ett alternativ till en varierad kost. Denna produkt ska förvaras utom räckhåll för barn. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.