Artikelnr: 83036

Triphala EKO 90 kapslar

329 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Triphala

 

Triphala använder Ayurveda för att tömma kroppen på toxiner och aktivera matsmältningen. Den innehåller tre frukter, Amalaki, Vibhitaki och Haritaki.

Triphala är tridoshic vilket betyder att samtliga doshor kan ta den. Triphala ska tas innan en Ayurvedisk kur utav andra örter påbörjas så att de ger bättre effekt och så att kroppen rensas ut innan något tillförs.

 

Triphala från Organic India innehåller 480mg blandning utav de tre frukterna, de flesta preparat innnehåller endast 250mg och är egentligen ganska svaga.

 

Organic India har bland de bästa och bäst producerade Ayurvediska örterna på marknaden. De är certifierat ekologiska, GMO-fria och testade för tungmetaller. Både vi och kunder rekommenderar deras produkter starkt.


Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Specifikation

Innehåll per kapsel:
160mg Amalaki / Emblica officinalis
160mg Vibhitaki / Terminalia belerica
160mg Haritaki / Terminalia chebula
Vegetablisk cellulosa (kapseln)

 

Endast ekologiskt innehåll.

 

Användning

Dosering: 1-2 kapslar, två gånger dagligen. Ta dem med ett glas varmt vatten, mjölk eller den enkla bioboostern rekommenderad nedan:

 

1 eller ½ tsk ekologisk ghee
1 eller ½ glas varm ekologisk mjölk (mandel/soyamjölk är lika bra)
1 krm jaggery eller rörsocker

 

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Produkten ska inte heller användas som ett alternativ till en varierad kost. Denna produkt ska förvaras utom räckhåll för barn. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.