Artikelnr: H22051

Femme Paus 90 kapslar

369 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Övergången till den nya hormonella balansen kan påverka kvinnan fysiskt såväl känslomässigt, men det finns saker vi kan göra för att lindra besvären och förenkla omställningen så den blir så smidig som möjligt. Vi tror att klimakteriets negativa klang skulle kunna hävas om kvinnors hormonella besvär behandlades på riktigt, från grunden.

Holistic Femme Paus är för kvinnor i klimakteriet och reglerar och balanserar hormonaktiviteten, för hormonell hälsa och balans.

Specifikation
Näringsinnehållper 3 kapslar*%RDI
Magnesium250 mg67%
Zink20 mg200%
Vitamin B620 mg1428%
Rödklöverextrakt (20 % isoflavoner)200 mgEj fastställt
Humleblomextrakt (Lifenol®)85 mgej fastställt

*RDI = Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser
Magnesiumcitrat, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (risstärkelse), rödklöverextrakt (Trifolium pratense), humleblomextrakt (Humulus lupulus L), zinkcitrat, MCT olja från kokosolja, vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat, pyridoxinhydroklorid) Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.
Användning

Dosering & användning

Dosering vuxna: 3 kapslar fördelat över dagen. För att uppnå full effekt rekommenderar vi att man tar hela dosen, dvs. 3 kapslar fördelat över dagen i minst 3 månader. Du kan därefter, när besvären minskat trappa ner till en underhållsdos.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

Rekommenderas inte under graviditet eller om du ammar. Om du är du gravid, ammar eller medicineras, bör du alltid rådgöra med din läkare om du ska ta kosttillskott.

Förvaringsinstruktioner

Torrt och svalt. Utom räckhåll för barn.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.