Artikelnr: 605082

Nässelpulver RAW& EKO 500g

129 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Ekologiskt nässelpulver är ett pulver framställt av torkade och malda blad från brännässlan som odlats ekologiskt, det vill säga utan syntetiska bekämpningsmedel och konstgödsel.

Specifikation

Ursprung: Uzbekistan
Ingredienser: vildkördat pulver av brännässla
Bäst före: se etiketten
Förvaring: svalt och torrt
Återvinning: påsen sorteras som plast

Näringsvärde per 100 g
Energi.....938 kJ/221 kcal
Fett.................................1,4 g
Kolhydrater..............43,9 g
Protein.........................8,2 g
Fiber...............................24 g

Användning

Användningsområden

 

  1. Smoothies och drycker: Nässelpulver kan blandas i smoothies eller andra drycker för att öka deras näringsvärde. En vanlig dosering är cirka 1-2 teskedar per portion.
  2. Te: Nässelpulver kan användas för att göra te genom att blanda det med varmt vatten. Det kan drickas som det är eller med tillsats av honung och citron för smak.
  3. Matlagning och bakning: Nässelpulver kan tillsättas i soppor, grytor, bröd, muffins eller pannkakor för att berika dem med extra näringsämnen.
  4. Hudvård: Nässelpulver kan blandas med vatten eller andra ingredienser för att göra ansiktsmasker som påstås ha hudvårdande egenskaper.
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.