Artikelnr: 676802

Clean Green Superfood Mix EKO 300g

129 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Denna fantastiska superfood mix har snabbt blivit en favorit hos oss, då den utgör det optimala sättet att börja dagen på. Vi rekommenderar att blanda den med äppeljuice om du vill mildra den ”gröna” smaken något!

I mixen finner du enbart Råvarubutikens egna produkter: Ekologisk spirulina, ekologisk chlorella, ekologisk spenat, ekologiskt korngräs och ekologiskt vetegräs – inget annat.

 

Specifikation

Ursprung: packat i Sverige
Ingredienser: pulver av ekologisk spirulina, ekologisk chlorella, ekologisk spenat, ekologiskt korngräs, ekologiskt vetegräs
Bäst före: se etiketten
Förvaring: svalt och torrt
Återvinning: påsen sorteras som plast

Näringsvärde per 100 g
Energi………1029 kJ/247 kcal
Fett……………………………………4 g
– varav mättat……………… 0,9 g
Kolhydrater…………………23,5 g
-varav sockerarter……….3,3 g
Protein……………………………27 g
Kostfiber…………………………22 g
Salt…………………………….469 mg

Användning

Dosering: 1-1,5 msk per dag

Genom att ta en tesked av denna blandning varje dag, utblandad i vatten eller juice, får du en enkel metod att inkludera olika gröna ämnen i din kost. Det här är ett bekvämt sätt att variera ditt matintag och prova på nya smaker och texturer.

Givetvis kan du också blanda ner Green Clean-mixen i din gröna smoothie eller i din hemmagjorda sellerijuice för en extra uppfriskande kick!

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.