Atractylodespulver RB EKO 100g

Artikel nr: 201073
EAN: 7340051801076
109 kr

Atractylodespulver Pulver

 

Atractylodes kallas även bai zhu och är en växt som ofta används i traditionell kinesisk medicin.

 

Växten tillhör Asteraceae / Compositae-familjen och kan orsaka allergiska reaktioner hos vissa känsliga personer. Andra växter i denna art inkluderar krysantemum, prästkragar och ringblommor, tillsammans med ragweed. Rådfråga en läkare innan du tar denna ört.

 

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser: Raw atractylodes pulver.

Ursprung: Kina.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

 

Näringsvärde per 100 g:
Energivärde: 1150kJ/278 kcal,
Fett: 6,34 g,
– varav mättat fett: 1,08 g,
Kolhydrat: 25,13 g,
– varav sockerarter: 4,05 g,
Protein: 7,5 g,
Salt: 3,1 mg.

 

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Användning: Blanda det i juice eller smoothies eller som te. Ett bra tips är också att göra egna kapslar av pulvret med vår kapselmakare. https://www.ravarubutiken.se/kapselmakare

 

Dosering: Börja med 1/4 tsk två gånger om dagen. Öka sedan till 1/2 – 1 tsk två gånger dagligen. Rådgör alltid med din läkare innan du börjar med produkten.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.