Womens Well Being, EKO, 90 kapslar

Artikel nr: 83039
EAN: 801541508006
287 kr

För kvinnors hälsa enligt ayurvedisk tradition

 

Women’s Well-being innehåller en blandning av örter. Shatavari (Sparrisrot) är en rik källa till phytoestrogen, som är naturligt växt-estrogen. Samt Tulsi som är en adaptogen ört.

 

Organic India har bland de bästa och bäst producerade Ayurvediska örterna på marknaden. De är certifierat ekologiska, GMO-fria och testade för tungmetaller. Både vi och kunder rekommenderar deras produkter starkt.

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Innehåll per kapsel:
250mg Shatavari / Asparagus racemosus)
50mg Guruchi / Tinospora cordifolia))
25mg Vana Tulsi / Ocimum gratissimum)
25mg Lodhra / Symplocos racemosa
Vegetablisk cellulosa (kapseln)

 

Endast ekologiskt innehåll.

 

Dosering: 1 kapsel, två gånger dagligen. Ta dem med ett glas varmt vatten, mjölk eller den enkla bioboostern rekommenderad nedan:

 

1 eller ½ tsk ekologisk ghee
1 eller ½ glas varm ekologisk mjölk (mandel/soyamjölk är lika bra)
1 krm jaggery eller rörsocker

 

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Produkten ska inte heller användas som ett alternativ till en varierad kost. Denna produkt ska förvaras utom räckhåll för barn. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.