Rasul Tvållera i Bitar 1kg

Artikel nr: C41012
EAN: 7311701259417
159 kr

Rasul tvållera bitar

 

En speciell sorts lera som använts sen Antikens dagar, och som utvinns i Atlasbergens underjordiska gångar. Denna lera även kallad Marockansk rahssoul har en rengörande effekt- den absorberar fett och smuts från hud, hår och hårbotten utan att skada hårets struktur och hudens naturliga fettlager.

 

Rasullera Ger len hud och blankt hår. Om du inte tål tensider (tvättaktiva ämnen) eller har mycket känslig hud, är detta ett bra alternativ till rengöring!

Nu även i bitar! Används på samma sätt som pulver eller tvåla upp en bit direkt i handen med varmt vatten.

 

 

Vetenskapligt namn: maroccan lava clay

För hår- eller kroppstvätt
Ta önskad mängd rasullera, pulver eller bit i en skål
Blanda försiktigt i hydrolat eller vatten.
Massan sväller, blanda till en krämig konsistens.

 

Enkel ansiktsmask

1 msk Rasullera
ca 2 msk Ekologiskt hydrolat

Blanda försiktigt leran och hydrolatet i en skål och applicera i ansiktet när du uppnått önskad konsistens på din mask. Är blandningen för tunn tillsätter du mer lera och är den för tjock i konsistensen tillsätter du mer hydrolat.

Låt masken sitta på ansiktet i max 10 min men var noga med att masken inte stelnar. Du kan enkelt spraya masken med ytterligare hydrolat under behandlingstiden för att undvika detta. Stelnar masken blir huden lätt för torr.

Skölj av noga med ljummet vatten och avluta med ekologiskt ansiktsvatten och ekologisk ansiktsolja eller kräm.
Masken är djuprengörande och sammandragande.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.