Artikelnr: 302029

Manuka Health Manukahonung, MGO 400+ 250g

479 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 3 kvar.

Om produkten

MGO™ 400+ Manuka Honung


MGO™ 400+ Manuka Honey
 från Manuka Health, det mest betrodda varumärket gällande Manukahonung, är certifierad till att innehålla åtmionstone 400mg metylglyoxal per kilo. Metylglyoxalen härrör från nektaren som bina hämtar från blommorna på Manukaträdet (Leptospermum scoparium).

 

Vetenskapliga tester har påvisat att metylglyoxal är en av de organiska föreningar som naturligt förekommer i manukahonung. Emellertid så påträffas denna förening i signifikant mängd enbart i viss manukahonung och nivåerna kan variera mycket. Därför är de kontinuerliga tester och certifieringar av varje enskild omgång som man gör på Manuka Health, viktiga för att innehållet ska kunna garanteras.

 

MGO™ Manuka Honung samlas in på hållbart vis från bisamhällen i orörda områden på Nya Zeeland, med full spårbarhet från bikupa till lagerhylla. Och så smakar ju manukahonung så himla gott, dessutom!

 

Specifikation

Innehåll: MGO 400+ manukahonung
Raw food-kvalitet: Ja
Ekocertifiering: Nej
Ursprung: Nya Zeeland

Näringsinnehåll (per 100 g):

 

Energivärde334 kcal / 1400 kJ
Kolhydrater82 g
- varav sockerarter82 g
Protein<1 g
Fett0 g
Salt (Natrium)14 mg
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.