Artikelnr: 2033

Manuka Health MGO 400+ Sugtabletter Citron 58st

199 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Dessa  fantastiskt goda  sugtabletter är en kombination mellan manuka helths erkända honung ifrån Nya zeland med 400 MGO och en härlig smak av citron. De är också boostade med C-vitamin och ger dig en lugnande känsla i halsen.

 

MGO™ 400+ Manuka Honey från Manuka Health, det mest betrodda varumärket gällande Manukahonung, är certifierad till att innehålla åtmionstone 400mg metylglyoxal per kilo. Metylglyoxalen härrör från nektaren som bina hämtar från blommorna på Manukaträdet (Leptospermum scoparium).

 

Vetenskapliga tester har påvisat att metylglyoxal är en av de organiska föreningar som naturligt förekommer i manukahonung. Emellertid så påträffas denna förening i signifikant mängd enbart i viss manukahonung och nivåerna kan variera mycket. Därför är de kontinuerliga tester och certifieringar av varje enskild omgång som man gör på Manuka Health, viktiga för att innehållet ska kunna garanteras.

 

MGO™ Manuka Honung samlas in på hållbart vis från bisamhällen i orörda områden på Nya Zeeland, med full spårbarhet från bikupa till lagerhylla.

Specifikation

Ingredienser: Rörsocker, glukos sirap, vatten, naturlig smak (citronolja), naturlig färg (gurkmeja)

 

näringsvärde per portion/ tablett4,3 g
Energi73 KJProtein> 1g
Fett> 1gsodium1,6 mg
Kolhydrater4,2 gVitamin-C4,9 mg
varav sockerarter3 g

förvaras  svalt och torrt under 25 garder
Förvaras utom räckhåll för barn
Bör ej ges till barn under 6 år

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.