Artikelnr: 1360x2

Kokoschips Rostade EKO 2kg

269 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 269 kr
Om produkten

Vikt 2kg

 

Kokoschips – ekologiska och rostade

 

Kokosnöten, som egentligen klassas som en s.k. stenfrukt, har gett upphov till en rad olika livsmedel och användningsområden. Kokospalmens frukter är unika med att exempelvis innehålla en stor mängd vätska – kokosvatten – i sitt inre. Detta tappas och säljs över hela världen.

 

Kokosköttet kan malas och pressas med hett vatten för att tillverka kokosmjölk och kokosgrädde. Ur kokosköttet pressas också kokosolja, som kan användas i allt från stekning och bakning till hudvårdsprodukter och smörjning. Det yttre skalet på kokosnöten kan användas som fiber för dörrmattor och borstar, och av det inre skalet kan man tillverka skålar, skedar och smycken.

 

Våra smarriga rostade kokoschips tillverkas genom att färskt kokoskött skivas i tunna strimlor, varefter det rostas försiktigt för att få en perfekt avvägd smak av kokosarom, krämighet och den rostade tonen.

Specifikation

Latinskt namn: Cocos nucifera
Ursprung: Sri Lanka.
Innehåll: ekologiska rostade kokoschips

 

Näringsvärde per 100 g
Energi 2412 kJ/576 kcal
Fett 44,48 g
– varav mättat 39,44 g
Kolhydrater 46,68 g
-varav sockerarter 34,62 g
Protein 4,74 g
Fiber 11,24 g
Salt 160 mg

Användning

Ät som snacks, i müsli eller använd som topping i bakning

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.