Artikelnr: 602002

Vegetology Bone Care Vegan Health

249 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 1 kvar.

Om produkten

Dina ben utgör grunden för vår kropp. Ditt vuxna skelett består av 206 ben, som stöder din kropp och låter dig röra dig. De skyddar din hjärna, ditt hjärta och andra organ från skador. Att ta hand om dina ben skyddar hela din kropp och det är viktigt att se till att de är starka och omhändertagna.

Att ha starka, friska ben är viktigt i alla åldrar. Men i äldre ålder kräver våra ben hälsa mer uppmärksamhet. Vår benmassa försvagas, vilket kan leda till bristningar och frakturer, det kan även leda till osteoporos. Osteoporos är en förlamande sjukdom som ökar risken för frakturer.

Specifikation

Ingredienser

Glukosamin HCl, Kalciumkarbonat, Magnesiumcitrat, Maltodextrin, Mikrokristallin cellulosa, Phytodroitin™ (Glykosaminoglykan polysackarider, Algekstrakt), Vitamin C (Askorbinsyra, Hydroxipropylmetylcellulosa), Vitamin K2, Antiklumpningsmedel (Magnesiumstearat, Kiseloxid), Vitamin D3 (Majstärkelse, Mediumkedjiga triglycerider, Arabiskt gummi, Natriumaskorbat, D-alfa-tokoferol, Kolekalciferol), Beläggning (Glycerin, Carnaubavax).

Näringsvärden per dosering

Vitamin C 80 mg 100%
Vitamin D3 10 µg (400 IU) 200%
Vitamin K2 37.5 µg 50%
Magnesium 187.5 mg 50%
Kalcium 200 mg 25%
Veg Glukosamin HCl 500 mg Ej fastställt
Phytodroitin™ 425 mg Ej fastställt

Användning

Rekommenderad dosering:
För bästa resultat, ta 2 tabletter per dag. Vi rekommenderar att ta dem med mat och vatten för att öka upptaget snabbare. Varje tablett har en brytbar linje för att göra det lättare att ta. Den rekommenderade doseringen bör inte överskridas.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.