Artikelnr: 602004

Vegetology Active Energy Vegan Kosttillskott

299 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 3 kvar.

Om produkten

Det finns sätt att bekämpa trötthet och utmattning. Det mest uppenbara svaret är att få mer sömn eller ha bättre kvalitet på sömnen, så att vi känner oss utvilade, men det är inte det enda svaret.

Att minska koffeinintaget kan också vara till hjälp. Koffein ses ofta som det första alternativet vid trötthet, men det är bara en kortsiktig lösning eftersom det kan dölja symtomen men senare får vår kropp en nedgång från det och vi kan känna oss ännu tröttare efteråt. Royal College of Psychiatrists rekommenderar att den som känner sig trött ska undvika koffein. Det säger att det bästa sättet att göra detta är att gradvis sluta dricka alla koffeinhaltiga drycker under en tre veckors period.

Alkohol är en annan sak som bör undvikas i våra kostvanor. Även om ett par glas vin på kvällen kan hjälpa oss att somna, sover vi mindre djupt efter att ha druckit alkohol. Nästa dag kommer vi fortfarande att vara trötta, även om vi sover 8 timmar.

Att minska stressen kan också hjälpa oss att känna oss lättare och mindre trötta, och även saker som vi kanske inte tänker på som stressande kan vara en mental påfrestning som får oss att känna oss utmattade.

Att röra på våra kroppar kan vara det sista vi vill göra när vi är trötta. Ändå kan rörelse vara enormt hjälpsamt för att öka våra energinivåer och hjälpa oss att känna oss mer vakna. Även en kort 15-minuters promenad kan ge dig en energikick, och fördelarna ökar med mer frekvent fysisk aktivitet.

Specifikation

Ingredienser

Ascorbic Acid, Iron Bisglycinate, Coenzyme Q10, Nicotinamide, Rhodiola Extract, Schisandra Extract, Calcium Pantothenate, Riboflavin, Pyridoxine Hydrochloride, Folate, Cyanocobalamin, Vegetable Capsule Shell (Hydroxypropylmethyl Cellulose), Anticaking agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide).

Näringsvärden per tablett

Vitamin B2 10mg 714%
Vitamin B3 25mg 156%
Vitamin B5 10mg 166%
Vitamin B6 5mg 357%
Vitamin B12 1mg 40000%
Folate 200µg 100%
Vitamin C 160mg 200%
Iron 14mg 100%
Coenzyme Q10 60mg N/A
Rhodiola Rosea Extract 200mg N/A
Schisandra Chinensis Extract 200mg N/A

Användning

För bästa resultat, ta 1 kapsel per dag med mat eller omedelbart efter mat, tillsammans med ett fullt glas vatten.

Den rekommenderade dosen bör inte överskridas.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.