Vivani

Vivani är en prisbelönt tillverkare av ekologisk choklad från Tyskland. De har ett brett sortiment av chokladprodukter som inkluderar mörk choklad, mjölkchoklad, chokladpraliner och mer. Varje bit choklad är gjord av högsta kvalitet av råvaror som ger en enastående smakupplevelse.

Deras choklad tillverkas på ekologisk kakao

Vivani strävar efter att skapa hållbara produkter. Deras choklad är gjord av ekologisk kakao från småskaliga odlingar och har en högre kakaohalt än många andra chokladmärken på marknaden. De använder också en miljövänlig förpackning och har minskat sitt koldioxidavtryck genom att använda solenergi i sin produktion.

Vivani är en prisvinnande chokladtillverkare

Trots att de är en relativt liten chokladtillverkare har Vivani vunnit flera priser för sin höga kvalitet och sin hållbarhetsstrategi. Bland annat flera Great Taste Awards, vilket är en av de mest prestigefyllda priserna för livsmedel i Storbritannien.

Deras choklad har blivit en favorit bland chokladälskare som söker ekologiska, hälsosamma och utsökta alternativ.

Vivani är en chokladtillverkare som står för hög kvalitet, god smak och hållbarhet. Deras sortiment av ekologiska chokladprodukter passar både den hälsomedvetne och den som vill unna sig en lyxig chokladupplevelse. Med Vivani kan du njuta av choklad med gott samvete och med vetskapen om att varje bit är tillverkad med omsorg om både smak och miljö.

Läs mer

13 produkter