Artikelnr: 104039

Terra Gaia Ekologisk Roll-on Relaxing 10ml

89 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten
Terra Gaia Aroma Roll-On är en ekologisk doftolja som används genom applicering på kroppens pulspunkter, såsom handleder, hals eller området bakom öronen. Den är smidig att använda närhelst och varhelst - i hemmet, på kontoret eller under resor.Relaxing-varianten har en bas av ekologisk mandelolja som blandats med rena eteriska oljor av citron och lavendel. Inom aromaterapi tillskrivs dessa oljor lugnande egenskaper. När de kombineras skapar de en doft som sägs bidra till att minska stress och ångest samtidigt som de främjar en känsla av välbefinnande.Det är som aromaterapi i fickformat med en praktisk roll-on flaska. Produkten har erhållit ekologisk certifiering från Ecogarantie och är fri från syntetiska doft- och parfymämnen.
Specifikation
Ingredienser (INCI): Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil*, Lavandula hybrida grosso herb oil*, Citrus limon peel oil*, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Coumarin**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.
Användning

För användning appliceras oljan på ren och torr hud. Rulla försiktigt flaskan i cirklar på kroppens pulspunkter, såsom tinningarna, handlederna eller sidan av halsen. Undvik kontakt med ögonen. Massera in oljan på huden tills den har absorberats.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.