Artikelnr: 104025

Terra Gaia Ekologisk May Chang Olja 10ml

63 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 1 kvar.

Om produkten
May Chang är en eterisk olja, även känt som Litsea Cubeba, med en tydlig citrusdoft som är känd för sina uppfriskande egenskaper.Utmärkt för att hantera utmanande situationer och hjälper till att koncentrera och förnya sinnet.Med sin neutraliserande effekt utgör den också ett utmärkt tillskott till hemvårdsprodukter.
Specifikation
Ingredienser:litsea cubeba fruit oil, citral, limonene, citronellol, geraniol, linaloolUrsprungsland:Indien
Användning

Aromaterapi:

Lägg till några droppar May Chang-olja i en aromadiffuser för att sprida dess uppfriskande doft i ditt hem eller arbetsutrymme.
Inhalera ångorna genom att tillsätta några droppar olja i en skål med varmt vatten och sedan försiktigt andas in ångorna.

Massageolja:

Blanda några droppar May Chang-olja med en bärande olja som mandelolja eller jojobaolja och använd den som en massageolja. Det kan hjälpa till att främja avslappning och minska stress.

Badolja:

Tillsätt några droppar May Chang-olja till ditt badvatten för en uppfriskande och avslappnande badupplevelse. Du kan också blanda den med en bärande olja innan du tillsätter den i badet.

Hudvård:

Blanda några droppar May Chang-olja med din favorit hudkräm eller ansiktsolja för att ge den en fräsch doft och eventuella fördelar för huden.

Luftrenare:

Skapa en naturlig luftrenare genom att blanda May Chang-olja med vatten i en sprayflaska och använd den för att spraya i rummet. Det kan bidra till att rena luften och skapa en behaglig atmosfär.

Repellent mot insekter:

May Chang-olja har rapporterats ha insektsavvisande egenskaper. Du kan blanda den med en bärande olja och applicera den på huden för att skydda dig mot insekter.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.