Ekologiskt ris av olika sorter

Älskar du ris lika mycket som oss och behöver alltid ha skafferiet fyllt med olika sorter för att ha en större variation när du lagar mat? Då har du kommit rätt: Här på Råvarubutiken har vi ett stort utbud av olika rissorter!

Vad är ekologiskt ris?

Ekologiskt ris är odlat utan kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller genmodifierade organismer. Detta ger inte bara ris av bättre kvalitet utan är även snällare mot naturen och klimatet.

Vad erbjuder vi för risorter?

I vårt lilla ris-skafferi här på hemsidan hittar du svart, brunt och vitt ris. Vi har basmati råris i olika former, jasminris och långkornigt ris.

Hur kan man använda ris?

Kanske är risotto det första receptet du tänker på när du tänker på ris? Vi tänker också på lättstekt ris med ägg och jordnötter, eller den berömda fitness-maten; ris och kyckling. Ris är även fantastiskt att använda i grytor och man kan till och med baka med ris!

Vad är ris bra för?

Ris är en enkel, bra och fiberrik kolhydratskälla och i brunt ris är endast det yttersta skalet avlägsnat, vilket innebär att fibrer och annan näring behålls och ger en ökad mättnadskänsla.

Läs mer

Visar alla 15 resultat