Ekologiska biprodukter och en cocktail av näringsämnen

Vi på Råvarubutiken älskar honung! Här hittar du rå, ekologisk honung, Manuka Honung och ekologiska bipollen som alla har olika, fantastiska egenskaper och användningsområden. Visste du till exempel att du kan använda bipollen som kosttillskott, eftersom de är fyllda med så otroligt mycket näring? Blanda i lite i din smoothie på morgonen så har du direkt en boost av bland annat aminosyror, de flesta vitaminer, många enzymer och flavonoider, och åtskilliga mineraler.

Antiiflammatorisk Manuka Honung

Manuka Honung innehåller ett ämne som heter Methylglyoxal (MGO) och som sägs ha antiinflammatoriska effekter. MGO™ Manuka Honung samlas in på hållbart vis från bisamhällen i orörda områden på Nya Zeeland, med full spårbarhet från bikupa till lagerhylla. Och så smakar ju manukahonung så himla gott, dessutom!

Kristalliserad honung

Lagret som ibland bildas ovanpå honung är varken mögel eller farligt, det är helt enkelt socker som har samlats och lagt sig som ett litet lager ovanpå honungen – du kan alltså äta detta med gott samvete, eller skrapa bort det om du absolut inte vill ha det.

Läs mer

Visar 1–15 av 63 resultat