Artikelnr: 104040

Terra Gaia Ekologisk Roll-on Fokus & Inspiration 10ml

89 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 89 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Terra Gaia Aroma Roll-on är en ekologisk doftolja avsedd för applicering på kroppens pulspunkter, såsom handleder, hals eller området bakom öronen. Den är användarvänlig när som helst, var som helst – vare sig det är hemma, på kontoret eller under resor.

Focus & Inspiration-varianten har en bas av ekologisk mandelolja som blandats med rena eteriska oljor av rosmarin och citrongräs. Inom aromaterapi sägs rosmarin förbättra koncentrationen, medan citrongräs har en lugnande effekt och hjälper till att reducera stress. Doftkombinationen kan bidra till att förhöja ditt fokus och hålla energinivåerna på topp.

 

Det är som aromaterapi i fickformat med en praktisk roll-on flaska. Produkten har erhållit ekologisk certifiering från Ecogarantie och är fri från syntetiska doft- och parfymämnen.

 

Specifikation

Ingredienser (INCI):
Prunus smygdalus dulcis (sweet almond) oil*, Rosmarinus officinalis leaf oil*, Cymbopogon flexuosus leaf oil*,  Citral**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Användning

För användning appliceras oljan på ren och torr hud. Rulla försiktigt flaskan i cirklar på kroppens pulspunkter, såsom tinningarna, handlederna eller sidan av halsen. Undvik kontakt med ögonen. Massera in oljan på huden tills den har absorberats.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.