Artikelnr: 104027

Terra Gaia Ekologisk Alert&Bright Essentiell Olja Blend 10ml

67 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 67 kr

Levereras inom 5-10 dagar

Bevaka produkt

Om produkten
ALERT & BRIGHT-blandningen innehåller apelsin, pepparmynta och rosmarinoljor som har uppfriskande och humörhöjande egenskaper. Den är idealisk för att öka fokus och koncentration samt hjälpa till att rensa tankarna.
Specifikation
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene** natural originUrsprung:Indien
Användning

Du kan använda ALERT & BRIGHT-blandningen på olika sätt beroende på dina preferenser och behov. Här är några sätt att använda denna oljeblandning:

 

Aromaterapi:

Använd en aromadiffuser och tillsätt några droppar av ALERT & BRIGHT-blandningen för att sprida dess uppfriskande doft i ditt hem eller arbetsutrymme. Det kan bidra till att förbättra humöret och öka mentalt fokus.

Massera på huden:

Blanda ALERT & BRIGHT-blandningen med en bärareolja som mandelolja eller jojobaolja och använd den som en massageolja. Massera den på huden för att främja avslappning och ökat välbefinnande.

Doftspray:

Blanda några droppar av oljeblandningen med vatten i en sprayflaska och använd den som en uppfriskande doftspray för rummet.

Badtillsats:

Tillsätt några droppar av ALERT & BRIGHT-blandningen i ditt badvatten för att skapa en uppfriskande och stimulerande badupplevelse.

DIY-produkter:

Använd blandningen som en ingrediens i hemgjorda rengöringsprodukter, luftfräschare eller ljus för att främja en ren och uppfriskande atmosfär.

 

Innan du använder oljeblandningen på huden är det bra att utföra en patchtest för att säkerställa att du inte har några allergiska reaktioner.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.