Artikelnr: 104035

Terra Gaia Ekologisk Air freshener May Chang 100 ml

119 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 119 kr

Levereras inom 5-10 dagar

Bevaka produkt

Om produkten
May Chang Air Freshener är en naturlig doftspray avsedd för att vitalisera alla utrymmen i hemmet, på kontoret eller i bilen. Den är optimal för att fräscha upp olika objekt som skor, yogamattor, kattlådor, strö för husdjur och även luftkonditionering.Denna luftfräschare är doftsatt med ren eterisk May Chang-olja från ekologisk odling. Inom aromaterapi sägs May Chang bidra till klarhet och positivitet i sinnet. Doften är uppfriskande, stimulerande, energigivande och uplifting. Den är särskilt användbar när du känner dig orolig och stressad. Dessutom har May Chang naturliga egenskaper som gör den insektsavvisande.Sprayen innehåller eterisk May Chang-olja och är effektiv för att fräscha upp hemmet, kontoret eller bilen. Den har också erhållit ekologisk certifiering från Ecogarantie och är fri från syntetiska doft- och parfymämnen.
Specifikation
Ingredienser (INCI): Aqua, Caprylyl/Capryl glucoside, Litsea cubeba fruit oil* (eterisk may chang-olja), Citral**, Limonene**, Linalool**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.
Användning

För användning, skaka flaskan ordentligt, tryck på dispensern och spraya ut i luften efter behov. Undvik direkt kontakt med huden.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.