Artikelnr: 104033

Terra Gaia Ekologisk Air freshener Orange100ml

119 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 119 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Orange Air Freshener är en naturlig doftspray designad för att revitalisera alla utrymmen i hemmet, på kontoret eller i bilen. Den är perfekt för att uppfriska olika objekt som skor, yogamattor, kattlådor, strö för husdjur och även luftkonditionering.

 

Denna luftfräschare är berikad med ren eterisk apelsinolja, ekologiskt odlad. Inom aromaterapi sägs eterisk apelsinolja med sin söta citrusdoft främja avslappning och positiva känslor. Doften skapar en glad, varm och solig atmosfär där den används.

Sprayen innehåller eterisk apelsinolja och är effektiv för att fräscha upp hemmet, kontoret eller bilen. Den har också erhållit ekologisk certifiering från Ecogarantie och är fri från syntetiska doft- och parfymämnen.

 

Specifikation

Ingredienser (INCI):
Aqua, Caprylyl/Capryl glucoside, Citrus sinensis peel oil expressed* (eterisk apelsinolja), Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Användning

För användning, skaka flaskan ordentligt, tryck på dispensern och spraya ut i luften efter behov. Undvik direkt kontakt med huden.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.