Artikelnr: 104012

Terra Gaia Ekologisk Citrongräs Essentiell Olja 30 ml

129 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 129 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 4 kvar.

Om produkten

En ekologisk eterisk olja med en omisskännlig doft av citron.

Citrongräsoljans fördelar är mångsidiga. Den kan hjälpa med olika hud- och hårvårdsbehov.

Den har en uppfriskande och avdunstande effekt när den förångas. Med uppiggande effekt på humöret.

Specifikation

Ingredienser:

Cymbopogon flexuosus leaf oil*, Citral**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Ursprungsland: Indien

Användning

Eterisk citrongräsolja är mångsidig och kan användas på olika sätt. Här är några vanliga sätt att använda essentiell citrongräsolja:

 

  1. För aromaterapi: Använd en aromalampan, diffusor eller luftfuktare för att sprida citrongräsoljans doft i ditt hem eller arbetsrum. Detta kan hjälpa till att skapa en uppfriskande och revitaliserande atmosfär.
  2. För hudvård: Blanda några droppar citrongräsolja med en bärarolja, som mandelolja eller jojobaolja, och använd det som en fuktgivande olja för huden. Kom ihåg att det är viktigt att utspäda den essentiella oljan innan den appliceras på huden för att undvika irritation.
  3. För hårvård: Tillsätt några droppar citrongräsolja till din vanliga schampo eller balsam för en uppfriskande doft och eventuella fördelar för hårbotten och håret.
  4. För massage: Blanda citrongräsolja med en bärarolja och använd den för massage. Detta kan vara avslappnande och bidra till en känsla av lugn.
  5. Insektsavskräckning: Citrongräsolja har egenskaper som kan fungera som insektsavskräckare. Du kan tillsätta några droppar till en bärarolja och applicera på huden, eller använda den i en diffusor för att skapa en insektsfri zon.

Innan du använder essentiell citrongräsolja är det alltid bra att göra en patchtest för att säkerställa att du inte har några allergiska reaktioner. Gravida kvinnor och personer med känslig hud bör rådfråga en professionell innan de använder eteriska oljor.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.