Artikelnr: 103004

Salvia Torkad EKO 100g

59 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Torkad salvia är salviablad som har skördats och torkats för att användas som krydda, örtte eller för olika medicinska ändamål. Salvia är en örtvxt från familjen Lamiaceae och finns i olika sorter.

Specifikation

Ursprung: Bosnien och Hercegovina
Ingredienser: torkade ekologiska salviablommor
Bäst före: se etiketten
Förvaring: svalt och torrt
Återvinning: påsen sorteras som plast

Användning

Här är några sätt du kan använda torkad salvia:

Matlagning: Torkad salvia används som krydda i många maträtter. Det kan tillsättas till såser, soppor, grytor, stuvningar och fyllningar för att ge en unik smakprofil. Det är särskilt populärt i rätter med kyckling och gris.

Örtte: Torkad salvia kan användas för att brygga ett örtte. Lägg en tesked torkad salvia i en kopp, häll över hett vatten och låt det dra i några minuter. Sila bort bladen och njut av det smakrika och uppfriskande örtteet.

Rökelse: Torkad salvia används ibland som en ingrediens i ceremoniell rökelse. Det bränns för att rena luften eller skapa en lugnande atmosfär.

Hudvård: Salviabladen kan användas i hemlagade hudvårdsprodukter. Blanda dem med andra naturliga ingredienser för att skapa ansiktsmasker, skrubbar eller salvor.

Aromatiskt bad: Tillsätt torkad salvia till ditt badvatten för att skapa ett aromatiskt bad med potentiella avslappnande egenskaper.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.