Artikelnr: 103001

Pepparmynta Torkad EKO 100g

79 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 79 kr
Om produkten

Ekologisk, torkad pepparmynta är pepparmyntablad som har skördats från pepparmynta växter som odlas utan användning av syntetiska kemikalier eller bekämpningsmedel. Att vara ekologisk innebär att odlingen följer strikta riktlinjer för miljövänlig jordbruk och hållbarhet. Den torkade pepparmyntan bevarar smaken och doften av färska pepparmyntablad, och den är lätt att förvara och använda.

Specifikation

Ursprung: Egypten
Ingredienser: ekologisk torkad pepparmynta
Bäst före: se etiketten
Förvaring: svalt och torrt
Återvinning: påsen sorteras som plast

Användning

Pepparmyntate: Brygg pepparmyntate genom att hälla varmt vatten över en tesked torkad pepparmynta. Låt det dra i några minuter och sila sedan bladen. Du kan söta teet med honung om du vill.

Matlagning: Torkad pepparmynta kan användas i matlagning. Tillsätt den till sallader, såser, marinader eller andra rätter för att ge en frisk och mintig smak.

Desserttillbehör: Strö torkad pepparmynta över glass, choklad eller andra desserter för att lägga till en härlig doft och smak.

Teinfusioner: Torkad pepparmynta kan användas för att skapa teinfusioner. Lägg en tesked i varmt vatten och låt det dra i några minuter för att göra ett uppfriskande mintte.

Aromatiskt bad: Lägg torkad pepparmynta i en tygpåse och släpp ner den i ditt badvatten för att skapa ett uppfriskande och aromatiskt bad.

Doftsäckar: Placera torkade pepparmyntablad i små påsar och använd dem som naturliga doftsäckar i skåp, lådor eller i ditt fordon.

Sovte: Pepparmynta är känt för sina lugnande egenskaper. Brygg en kopp pepparmyntate före sänggåendet för att främja avslappning och sömn.

Förvara den torkade pepparmytan i en lufttät behållare på en sval och mörk plats för att bevara dess smak och doft längre. Ekologisk, torkad pepparmynta är ett mångsidigt örtmedel som kan användas på olika sätt för att förbättra smaken och doften av livsmedel och drycker.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.