Hatcho Miso
Den starka, opastöriserade sojabönmison utvecklar sin kryddiga och fylliga arom under en lång mognadsperiod. Arche Hatcho Miso är en vegansk organisk kryddpasta. Den traditionella ekologiska mison är idealisk för såser, grytor, rätter med rotfrukter och är en utsökt grundkrydda för rejäla soppor
Ingredienser:
sojabönor *, vatten, havssalt, rostat kornmjöl *, Aspergillus oryzae
* från ekologiskt jordbruk
Allergener: Innehåller sojabönor
Förvaring: Förvaras torrt
Ursprung: Japan
Egenskaper: Ekologisk, Vegansk
Näringsdeklaration
Näringsvärde |
Per 100 g |
Energi kJ/kcal |
1028/246 |
Fett |
12 g |
varav mättat fett |
2,1 g |
Kolhydrater |
7,3 g |
varav sockerarter |
0,8 g |
Protein |
23 g |
Salt |
8,8 g |
Används som smaksättning i soppor, såser och grytor.