Artikelnr: Q1014

Gröt Banana Boost ToGo 1 port 55g

35 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 35 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Denna bananfavorit till gröt är tillägnad alla er som älskar allt vad banan och choklad innebär men värdesätter naturliga smaksättningar. Grötens havre- och quinoabas med chiafrön har här fått sällskap av mjuka bananbitar, valnötter och krispiga kakaonibs.

 

Om Quirky Meal

Quirky Meal är ett litet göteborgsbaserat företag som vill damma av det förlegade förväntningen om att gröt skulle vara tråkigt. Tvärtom! Vi är övertygade om att den älskade frukostfavoriten är värd att ta sin plats bland de båda hippa och näringsrika mellanmåls- och frukostalternativen.

 

Vi har en riktigt PASSION FOR PORRIDGE och jobbar passionerat med att vända och vrida, mixa och matcha ingredienser och kombinationer för att få till grötrecept som väcker nyfikenhet och samtidigt ge en god start på dagen.

 

Med blandningar av sädesslag, nötter och fröer och enbart naturliga smaksättningar, vill vi ge din frukost näring från goda källor men även vara en upplevelse att njuta av – smak såväl som konsi-stens.

 

QUIRKY FÖR OSS betyder att vi tar traditionella koncept och sätter vår egen prägel på dem. Här hittar du betrodda smakkombinationer med ny intressant touch och unika quirky upplevelser som du inte hittar i de vanliga hyllorna.

 

VÅR INSTÄLLNING ÄR att det som vi fyller magen med ska vara gott för dig – men även för andra. Vi sätter därför stor vikt vid hållbart helhetstänk som genomsyrar hur vi väljer våra råvaror och utformar smaker men även hur vi kan göra skillnad för vår omgivning

 

Om Quirky Meal x Råvarubutiken 

Gillar du Råvarubutikens produkter? Det gör Quirky Meal också. Därför fylls Quirky Meals påsar av huvudsakligen Råvarubutikens råvaror!

Specifikation

Ingredienser: HAVREgryn, banan (torkad banan 98% bananmjöl 2%) (14%), VALNÖT (10%), HAVREdryckpulver (fullkornshavremjöl 99,75% 0,25%α-amylas), bananpulver (6%), kokossocker, chiafrön, quinoaflingor, kakaonibs (3%), salt. Kaninnehålla spår av andranötter, sesamfrön, spannmål som innehållergluten, mjölk, sojabönor

 

Näringsvärde per 100 g

Energi 1705 kJ / 408 kcal
Fett 17 g
varav mättat fett 4 g
Kolhydrat 60 g
varav sockerarter 15 g
Protein 11 g
Salt 1 g
Fiber 10 g
Fosfor 184 mg (26 %) *
Magnesium 57 mg (15 %) *
Zink 1,5 mg (15 %) *

*% av DRI (Dagligt referensintag)

Användning

To Go: Häll 150-175 ml kokhett vattenövergröten, rör om ochlåt stå 4-5 min. Njut!
Spis: Kokaupp 200 ml vatteneller valfri mjölk tillsammans medgröten, låt sjuda ett par min. Njut!
1 port = 1,25 dlgrötblandning (ca.63g)
TIPS Skaka påsen innan användning så får du bäst fördelning av allt!

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.