Artikelnr: 2557

RAW BITE Apelsin-Kakao EKO 50g

22 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

En ekologisk frukt- och nötbar med en läcker kombination av söt apelsin, kakao, dadlar, nötter och russin. Rawbite är en praktisk följeslagare att ha med sig i väskan när blodsockret sjunker, för fikapausen, som mellanmål, på resan eller efter träningen. Det är en hälsosam tugga som passar överallt.

RAW BITE Apelsin-Kakao är helt naturlig och tillverkad utan användning av mjölk, gluten, ägg, soja, socker och konstgjorda smak- och färgämnen. Den innehåller endast det naturliga sockret som finns i frukten.

Specifikation

RAW BITE Apelsin-Kakao

Ingredienser:
Torkade dadlar*, Cashewnötter*, Mandlar*, Russin*, Kakaonibs* 6%, Kakaopulver* 4%, Apelsinjuicekoncentrat* 2,6%, Apelsinolja* 0,1%. * = ekologisk.

Kan innehålla spår av nötskal och fruktkärnor.

Näringsvärde per 100 g:
Energi1890 kJ / 436 kcal
Fett22 g
- varav mättat5 g
Kolhydrater45 g
- varav sockerarter40 g
Protein10 g
Fiber9 g
Salt0,03 g
Användning

Att äta en ekologisk frukt- och nötbar som Rawbite kan vara en klok och hälsosam vardagsvanor. Denna typ av bar erbjuder en rad fördelar som gör den till ett utmärkt val för att upprätthålla en balanserad kost och energinivå under dagen.

 

I vardagen kan RAW BITE Apelsin-Kakao användas på många sätt:

 

  • Mellanmål: Ett Rawbite är ett utmärkt mellanmål när du känner dig hungrig mellan måltiderna. Det ger dig den nödvändiga energin och hjälper dig att undvika ohälsosamma alternativ.
  • Frukosttillägg: Om du har bråttom på morgonen kan du äta en Rawbite som en del av din frukost eller som ett komplement till din vanliga frukost för att säkerställa att du får en bra start på dagen.
  • Träning och återhämtning: Efter en träningspass är det viktigt att återhämta sig med rätt näring. Rawbite ger dig protein och kolhydrater som är nödvändiga för återhämtning och muskelreparation.
  • När du är på språng: Oavsett om du är på resande fot, på jobbet eller i skolan kan du enkelt ta med dig en Rawbite i din väska eller ficka för att snabbt stilla hungern när den uppstår

 

Varför RAW BITE Apelsin-Kakao?

 

100% ekologisk och allergivänlig: Om du har särskilda kostrestriktioner eller allergier är Rawbite ett utmärkt val eftersom det är fritt från mjölk, gluten, ägg, soja och konstgjorda tillsatser. Det är också 100% ekologiskt, vilket innebär att inga skadliga bekämpningsmedel används i odlingen av ingredienserna.

 

Hållbarhet: Ekologiska produkter som Rawbite stöder hållbarhet och miljömedvetenhet. Genom att välja produkter som inte är producerade med kemikalier eller onödiga tillsatser, bidrar du till att minska den negativa påverkan på miljön.

 

HÄR kan du läsa mer om RawBite!

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.