Mugi Miso
Den mångsidiga ekologiska mison gjord av korn och sojabönor utvecklar en särskilt välbalanserad aromatisk smak genom långa mognadstider. Den veganska ekologiska Mugi Miso från Arche är idealisk som soppbas och för att förädla dipp, grönsaks-, ris- och fiskrätter. Även gott som kryddigt ekologiskt pålägg. Sojapastakryddan har ett praktiskt skruvlock för enkel dosering.
Ingredienser:
korn *, sojabönor *, havssalt, vatten, Aspergillus oryzae
* från ekologiskt jordbruk
Allergener: Innehåller sojabönor
Förvaring: Förvaras torrt
Ursprung: Japan
Egenskaper: Ekologisk, Vegansk
Näringsvärden |
Per 100 g |
Energi kJ/kcal |
741/176 |
Fett |
4,8 g |
varav mättat fett |
0,8 g |
Kolhydrater |
18,4 g |
varav sockerarter |
13 g |
Protein |
11 g |
Salt |
11,7 g |
Mugi Miso från Arche är idealisk som soppbas och för att förädla dipp, grönsaks-, ris- och fiskrätter. Även gott som kryddigt ekologiskt pålägg