Sojasås Shoyu
Ett riktigt ekologiskt kryddproffs från Japan! Den naturligt fermenterade, rent växtbaserade ekologiska sojasåsen gjord på sojabönor och vete tillverkas traditionellt i en japansk fabrik.
Arche Shoyu är en milt kryddig, mångsidig, vegansk ekologisk krydda för det asiatiska och europeiska köket: för att smaksätta och förädla grönsaksrätter, soppor, i dressingar och dippar och för att smaksätta vid bordet.
Obs! På grund av jäsningsprocessen innehåller sojasåser naturligt alkohol.
Ingredienser: |
|
vatten, sojabönor* (19%), vete*, salt, Aspergillus oryzae (* från kontrollerad ekologisk odling, ** från kontrollerad bio dynamisk odling) |
Ursprung: Japan
Näringsvärde |
per 100ml |
Energi: (kJ/ kcal) |
262/62 |
Fett |
<0,5g |
Mättade fettsyror |
<0,1g |
Kolhydrater |
5,3g (varav sockerarter <0,5g) |
Protein |
9,5g |
Salt |
14,4g |
Egenskaper |
Ekologisk, vegansk |
Använd för att smaksätta och förädla grönsaksrätter, soppor, i dressingar och dippar och för att smaksätta vid bordet.
För att få den fulla smaken, tillsätt den naturligt bryggda ekologiska Shoyuen i slutet av tillagningstiden.
Tips: Arche Bio Shoyu kan användas var som helst i recept istället för lätt sojasås!