Artikelnr: 401304

Excalibur Torkugn 5 Brickor Svart Timer Klar dörr

3.995 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Med denna kan du torka det mesta; bröd, kakor, frukt, grötrester, grönsakschips m.m. Bara din fantasi sätter gränserna!

 

Att torka mat med försiktig värme intensifierar naturliga smaker och bevarar allt det gottiga och nyttiga i maten. Den senaste excaliburugnen är ett resultat av 30 års tillverkning av praktiska och effektiva torkugnar. Med en temperaturkontrollerat och horisontellt torksystem där kall luft dras in bakifrån, värms, och sedan jämnt distribueras över varje bricka blir torkningen superb!

 

Excalibur finns både i en mindre 5-plåtars modell och med 9 plåtar för dig som vill torka större mängder. Brickorna går att diska i diskmaskin och är lätta att få rena.

 

 

 

 

 

Specifikation

- 5 Stora brickor med nät i botten för bra cirkulation
- 1,4m2 torkyta
- 26 timmars timer
- Justerbar termostat 40-75 grader celcius
- 127mm kraftfull fläkt 440W
- 203mm (höjd) x 432mm (bredd) x 483mm (djup)
- Svart färg

PS. Är du ny i torkugnsvärlden, och inte specifikt letar efter en Excalibur, så rekommenderar vi dig att ta en titt på vår nya torkugn Sedona. Denna ser ut att bli den nya favoriten bland alla råkostare, och vi gillar den skarpt!Med ugnen medföljer 5 eller 9 brickor i svart plast och Excaliburs Torkningsguide. Paraflexx torkpapper går att köpa till.


Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.