Råvarubutiken

Råvarubutiken är en webbplats med en unik filosofi som drivs av ett passionerat team som brinner för ekologiska, giftfria och rättvist tillverkade råvaror. Deras mål är att göra dessa råvaror tillgängliga för så många som möjligt, och de har skapat en plats där du kan känna dig trygg med att handla och vara säker på att produkterna håller höga krav.

Kvalité, inspiration och expertis

På Råvarubutiken hittar du inte bara högkvalitativa råvaror, utan även massor av inspiration och kunskap. Du kan alltid fråga dem om hälsosam kost, raw food, information om deras odlare och ta del av nya spännande produkter som dyker upp framöver. Om du anmäler dig till deras kundklubb får du dessutom tillgång till ännu mer inspiration, information och bonusar.

Transparens och kvalitet

Råvarubutiken lägger stor vikt vid ekologi, ursprung, kvalitet och transparens. De vill inte bara att råvarorna ska vara av hög ekologisk kvalitet, utan även att ursprunget ska vara spårbart. De har kontakt med handlare och bönder och lägger stor vikt vid vänskapliga och långvariga samarbeten.

Stort utbud av ekologiskt märkta varor

En överväldigande del av deras produkter är ekologiskt märkta och deras producenter och leverantörer är noga utvalda efter kriterier som bland annat innefattar sociala omständigheter för odlare, leverantörernas rutiner för egenkontroll och det övergripande hållbarhetsarbetet i produktionen.

Vi hjälper människor till arbetslivet

Råvarubutiken har ett pågående samarbete med arbetsförmedlingen så att personer med olika svårigheter har möjligheten att ta plats och utvecklas på en inkluderande arbetsplats. På Råvarubutiken får alla anställda chansen att utvecklas i sin egen takt och i en trygg miljö.

Certifikat och mångårig expertis

Kontroll och kvalitet är otroligt viktigt för Råvarubutiken. De har olika certifieringar för att öka tryggheten för dig som handlar och de som tillverkar råvarorna. Deras producenter och leverantörer är dessutom noga utvalda efter kriterier som bland annat innefattar sociala omständigheter för odlare, leverantörernas rutiner för egenkontroll och det övergripande hållbarhetsarbetet i produktionen.

Läs mer

Visar 1–15 av 410 resultat