Artikelnr: 2356

Arche Naturküche Sushiris EKO 500g

65 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 65 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Sushiris

 

Organic Sushi Rice är idealiskt för egenrullad ekologisk sushi. Det vita Selenio-riset från nordvästra Italien är lätt att bearbeta: de fina, runda riskornen sväller när de tillagas och håller ihop väl. Sushiris är också idealiskt som tillbehör till thailändska curryrätter eller i asiatisk wok och röror. Arche Natürkuches Ekologiska Sushi Ris kan enkelt ätas med pinnar.

Specifikation

Ingredienser: Ris från ekologisk odling

Ursprung: Italien

Egenskaper: Ekologiskt, veganskt

 

NäringsvärdenPer 100g
Energi kJ/kcal1504/354
Fett<0,5 g
varav mättat fett<0,1 g
Kolhydrater80 g
varav sockerarter<0,5 g
Protein6,7 g
Salt0,01 g

 

Användning

Lägg 1 kopp ekologiskt sushiris i en kastrull med kallt vatten, skölj noga, låt rinna av och låt rinna av i en sil. Koka upp riset med 1 3/4 gånger mängden färskvatten och låt det svälla i 10 minuter på svag värme. Ta av från spisen och låt svälla ytterligare 10 minuter. Bearbeta det färdiga riset enligt receptet eller krydda det till sushiris. 1 kopp ris (ca 150g) ger 3 koppar (ca 350g) färdigt sushiris.

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.