Cassava Mjöl Finmalt - Ett glutenfritt mjöl med många användningsområden
Cassava mjöl finmalt är ett glutenfritt mjöl som görs av roten av cassavaplantan. Det är en mångsidig ingrediens som kan användas i bakning, matlagning och som en ersättning för andra mjölsorter.
Användning av Cassava Mjöl Finmalt
Cassava mjöl finmalt är en mångsidig ingrediens som kan användas på många olika sätt. Det kan användas som en ersättning för vete- eller allmjöl i många bakrecept, eller som en ingrediens i matlagning för att göra såser eller som en förtjockare i soppor och grytor.
Hur man använder Cassava Mjöl Finmalt
Cassava mjöl finmalt kan användas som en ersättning för vetemjöl i bakrecept genom att ersätta en del av vetemjölet med cassava mjöl finmalt. Det kan också användas som en förtjockare i soppor och grytor genom att tillsätta en matsked eller två av mjölet och röra om tills det blir jämnt fördelat.
Läs mer
