Omniblend – Bra mixer för Raw Food

Omniblend är en mixer som erbjuder enastående prestanda till ett pris som är tillgängligt för alla. Den kraftfulla motorn gör allt från att malA nötter till att skapa krämiga smoothies och goda drycker. Passar riktigt bra för Raw Food enligt Råvarubutikens experter.

Mixa smartare med tidsbesparande funktioner

Omniblend har tidsinställningar så att du enkelt kan mixa i 35 sek, 60 sek eller 90 sek.

Du kan mixa med olika hastigheter för att optimera blandningen. Dessutom stänger maskinen av sig själv när tiden är ute, så du kan göra annat samtidigt. Med fyra hastigheter har du full kontroll över blandningen. Enkelt eller? Det finns en anledning till varför Omniblend fått så bra betyg online.

Faktorer att tänka på vid användning av Omniblend

Det är viktigt att notera att vid för lite mat (speciellt torr mat), fungerar inte maskinen optimalt. För att knivarna ska kunna jobba effektivt behöver du tillräckligt med ingredienser i kannan.

Vid för lite ingredienser kan de nämligen hamna under knivarna, och du behöver då använda en slickepott för att få upp dem igen.

Viktigt: Mixa inte kokande soppa eller liknande, då kan kannan spricka. Låt det kyla ner lite först.

Saker att tänka på:

Använd inte nedstötarstaven utan lock när maskinen är i gång, då kommer den att nå ner till skärbladen och bli mixerad sönder.

När du blandar torra ingredienser, undvik att göra det under en längre tid eftersom det kan leda till höga temperaturer på skärenheten.

Läs mer

Visar alla 2 resultat