Artikelnr: K10054

Omniblend TM-767 I 2L BPA-fri SVART

2.790 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Omniblend TM-767 Svart

 Omniblend är en mycket prisvärd och kraftfull proffsmixer som gör allt från att mala nötter till krämiga smoothisar,släta soppor, nötmjölker m.m. Den är perfekt för allt inom raw food och all traditionell matlagning. Mixern Omniblend TM-767 är identisk med Omniblend TM-800 förutom att den har manuella vred istället knappar och program.  Omniblend har följande funktioner och delar:  
  • 2 liters hållbar BPA-fri kanna.
  • Fritt hastighetsreglage.
  • Multifunktion.
  • Torr och våtanvändning.
  • ”Två i En” skärenhet i rostfritt stål.
  • Har sönder is på några sekunder.
  • Precisionsteknologi.
  • Skydd: säkringen går vid för hög belastning, omstartsknapp finns på baksidan av maskinen.
Specifikation
I leveransen ingår allt du behöver för att använda mixern: 
  • Motorenhet.
  • Kanna och nedstötarstav.
Blandning av torra ingredienser: Denna maskin är utrustad med en kraftfull motor som gör det möjligt med högre blandningshastighet än de flesta mixers har. När man blandar torra ingredienser under en längre tid  kan det resultera i höga temperaturer på skärenheten, som i sin tur kan mjukna ytarean av kannan och orsaka skador på kannan. Om detta sker gäller ej garantin!När du blandar torra ingredienser, använd pulsläge i 30 sekunder eller kortare. Stoppa sedan mixern och kontrollera att temperaturen på skärenheten inte är för hög. OM det är det så vänta lite så att den kyls ned och fortsätt sedan.Viktigt att veta! När du mixar med en Omniblend behövs det tillräckligt med ingredienser i kannan så att knivarna får jobba. Har man för lite ingredienser kan de lätt hamna under knivarna och man behöver då använda en slickepott för att få upp ingredienserna igen så att de kommer i kontakt med knivarna.Diskning: Häll i vatten och kör maskinen i några sekunder, klart! Vid behov, använd diskmedel. Går även att diska för hand. Kannan ska ej diskas i maskin.Garanti: 2 år på motorenhet. 1 år på kanna, skärenhet, nedstötarstav och lock. Gäller vid avsedd användning enligt instruktionsbok i privat bruk.Hastighet: Hastighet I: Vridbar till Hastighet II. Hastighet II när max-knappen trycks ned. Effekt: AC 200-240 V, 50-60Hz, 950 Watt. Mått:  21 x Höjd: 51 cm Bredd: 18.5 cm Djup: 21 cm Vikt: 5 kg. Kontakt: Svensk standard Bruksanvisning: Ladda ned här
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.