Rawbite

Rawbite är ett företag som grundades av Morten Fullerton och Nikolaj Lehmann i Danmark år 2011. De två grundarna delade en passion för en hälsosam livsstil och insåg att det var svårt att hitta goda och näringsrika mellanmål som var helt naturliga och fria från tillsatser. Detta var startskottet för Rawbite.

Rawbite är ett företag som tillverkar hälsosamma snacks baserade på naturliga råvaror som frukt, nötter och frön. Alla deras produkter är helt naturliga och innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel. Företagets produkter är både ekologiska och veganska, vilket gör dem till en populär och hälsosam mellanmålsalternativ för människor som värderar hälsosam livsstil.

Stort utbud av smaker & produkter

Rawbite har ett stort utbud av smaker för att tillgodose olika smakpreferenser och behov. Några av de mest populära smakerna inkluderar Cashew, Cacao, Vanilla Berries och Spicy Lime. Varje bar är en perfekt balans av söta och salta smaker som skapar en fyllig smakupplevelse.

Företaget har även olika typer av produkter som passar olika tillfällen. De har till exempel Rawbite Energy Bar som ger en energikick för en aktiv livsstil och som passar perfekt att äta innan eller efter träning. De har också Rawbite Breakfast Bar som ger en bra start på dagen och kan vara ett bra alternativ för en snabb och hälsosam frukost.

Rawbite är inte bara en hälsosam mellanmålsprodukt, utan de arbetar också aktivt för att minska sin klimatpåverkan och bidra till en hållbar framtid. De använder sig av förnybar energi i sin produktion, återvinner så mycket som möjligt och minimerar sin klimatpåverkan i hela sin värdekedja.

I dag finns Rawbite i mer än 30 länder över hela världen, inklusive USA, Kanada, Japan och Europa. Företaget fortsätter att växa och utveckla nya spännande produkter samtidigt som de strävar efter att fortsätta att erbjuda hälsosamma, naturliga och hållbara produkter.

 

 

Läs mer

Visar alla 8 resultat