Artikelnr: 1876

Muria Bidrottninggelé Färsk EKO 20g

129 kr

Bevaka produkt

Om produkten

FUKT SKADAD FÖRPACKNING

Bäst Före 2024-03

Bidrottninggelé Färsk Muria EKO 20g

 Ekologisk färsk bidrottninggele från Spanien OBS detta är en kylvara. Hämta ut paketet så fort som möjligt Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Bidrottninggele Bidrottninggele är rikt på naturliga näringsämnen från bin. bland annat protein och kollagen. vad är bidrottninggelé? Bidrottninggelé är binas naturliga sekret som ibland även kallas drottningmjölk. Det är den föda som biets larver får men det mesta går till den blivande bidrottningen. Bidrottningen blir sedan 40% större och lever mellan 10-50 gånger längre än arbetsbina.Bidrottninggelé är ett populärt tillskott i produkter för skönhetsvård tack vare dess positiva effekt på huden, men den kan också användas för invärtes bruk. Biodling Muria biodlare har 2000 bikupor med svarta iberiska bin (spanska bin) på en Iberisk halvön med sina bästa blommande områden för att dra nytta av dem varje år, vilket garanterar att honungen levereras hela året. Extraktion och tappning Företaget använder den senaste tekniken inom biodling med respekt för familjetraditionen från deras förfäder. Utvinningen görs med hjälp av de senaste generationens mekaniska processer för att extrahera honung från kammaren direkt till tappning. Kall extraktion Sparar alla vitaminer och mineraler Direkt från bikupan Historia Den första dokumenterade hänvisningen till Muria-produkter är Rafel Muria Queralt. Hans son, Rafel Muria Llambrich, född 1850, var grundare och president för den första ”Ligajo de Colmenas”, vad vi skulle kalla idag en förening. Han var en av de första biodlare från El Perelló i Spanien för att byta antika bikupor gjorda av halm och kork för nya fyrkantiga träbikupor, som senare skulle kallas Layens. Med dessa bikupor började han testa säsongbaserad biodlings. Historien fortsätter med Rafel Muria Galve, född 1901. Han började biodla när han var ung, och med mer än 235 Muria-bikupor praktiserade han transhumans och letade ständigt efter de bästa blommorna i bergen i El Perelló och i de närliggande byarna. Den fjärde generationen av familjen representeras av Rafel Muria Benet, född 1929. Ett av hans bidrag var byte av bikupor med 20 ramar, till 18, 16 och slutligen till 12, som fortfarande används idag. Han var en av de första biodlare i El Perelló som använde använde den typ av bikupor. Han fortsatte också transhumans längre bort runt Katalonien, Teruel och Valencia. Hans transportmedel var häst och vagn i början, sedan byte han till motorcykel tills han äntligen fick en lastbil. År 1999 överför Muria-familjen sina anläggningar till den plats som företaget faktiskt intar för att expandera verksamheten och optimera arbetet.
Specifikation
Ingredienser: 100% Färsk Bidrottninggelé * Högst 10 HDA (AC 10-Hydroxy -2-Deceno co) MIN2,05% * Från ekologiskt jordbruk. Användning: Ta 1g innan frukost under tungan tills den löses upp. Dosering: 1g per dag Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad balanserad kost och hälsosam livsstil. Överstig inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.OBS detta är en kylvara. Hämta ut paketet så fort som möjligt
 
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.