Artikelnr: 2081

Kingfisher tandkräm fänkål 100ml

69 kr

Bevaka produkt

Om produkten

Kingfisher tandkräm fänkål 100ml

 

Härlig naturlig tandkräm med fluor och frisk smak av fänkål som inte innehåller aromämnen, färgämnen, sötningsmedel eller konserveringsämnen. Fluorinnehåll runt 0,88%. Värdefullt och effektivt medel för att uppnå och bibehålla en god munhälsa, friska tänder, ett friskt tandkött och en fräsch andedräkt!

 

En modern livsstil med miljömedvetna val inkluderar även produkter för tandvård. Kingfisher tar inga genvägar för att imitera naturliga processer och effekter utan går direkt till källan. Riktiga jordgubbar och riktig pepparmynta behöver aldrig testas på djur och god tandhygien kan uppnås med gamla beprövade ingredienser. Med eller utan fluor.

Specifikation

Ingredienser:

Kalciumkarbonat, glycerin, vatten, natriumlauroylsulfat, hydratiserad kiseldioxid, cellulosagummi, natrium monofluorofosfat, Foeniculum Vulgare, Anethole, Limonene.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.